Blog

مایکل لوسیر

درباره ی مایکل لوسیر

مایکل لوسیر مربی کانادایی قانون جذب و نویسنده‌ی کتاب‌های پرفروش «قانون جذب: مهارت جذب آنچه می‌خواهید و دفع آنچه نمی‌خواهید» و «قانون ارتباط: دانش خلق روابط عالی فردی و اجتماعی» و از شخصیت‌های برجسته در این حوزه است.

زندگینامه مایکل لوسیر

مایکل لوسیر (Michael Losier) در سال 1962 در کشور کانادا متولد شد. او مانند بسیاری از مدرسان، به فعالیت‌های معمول آموزشی و سخنرانی‌های انگیزشی مشغول بود که با پیشنهاد مخاطبان خود مبنی بر مکتوب کردن محتوایی که از قانون جذب ارائه می‌داد، روبه‌رو شد. این پیشنهادات او را به فکر انداخت تا اطلاعات بیشتری درباره‌ی این قانون گردآوری و کتابی در این زمینه منتشر کند. کتاب «قانون جذب» مایکل لوسیر که در سال 2003 منتشر شد، به‌سرعت راه خود را میان مخاطبان باز کرد و به اثری پرطرفدار تبدیل شد. مایکل لوسیر در این کتاب، مفاهیم قانون جذب را با زبانی ساده و قابل درک بیان می‌کند و از روش‌های به‌کارگیری این قانون در زندگی افراد سخن می‌گوید. موفقیت این کتاب مایکل لوسیر را ترغیب کرد تا به نگارش آثار بیشتری در این زمینه بپردازد.

دومین کتاب مایکل لوسیر «قانون ارتباط» نام دارد که در سال 2009 منتشر شده است. این کتاب نیز همانند کتاب نخستین او، به‌سرعت به اثری پرمخاطب تبدیل شد. قانون ارتباط مورد توجه تمامی افرادی قرار گرفت که به دنبال روش‌هایی جدید برای بهبود ارتباط با همکاران، کارمندان، اعضای خانواده و دوستان خود بودند. راهکار‌های پیشنهادی مایکل لوسیر، نحوه‌ی برقراری ارتباطات مؤثر و ارتقای کیفیت تعاملات بین‌فردی را با زبانی ساده به مخاطب می‌آموزد.

سومین کتاب مایکل لوسیر «هدف زندگی شما: کشف آنچه واقعاً شما را به شکوفایی می‌رساند» نام دارد و درصدد است خواننده را یاری کند تا هدف خود از زندگی و تجربیاتی را که باید در این راه کسب کند با وضوح بیشتری بشناسد.

مایکل لوسیر به تدریس بسیار علاقه‌مند است. او برای به اشتراک گذاشتن دانسته‌های خود درباره‌ی قانون جذب، به سراسر جهان سفر می‌کند و هر ساله، صدها ساعت کلاس مجازی، پادکست، کارگاه‌های آموزشی و سمینار ارائه می‌دهد و تمامی این برنامه‌ها را به گونه‌ای طراحی و هدایت می‌کند که نیازهای مخاطبانش را برآورده سازد. ویدئوهای او در یوتیوب میلیون‌ها بازدید داشته و برنامه‌ی هفتگی اینترنتی‌اش، این امکان را به مایکل لوسیر می‌دهد تا با طرفداران این قانون به شکلی نوین ارتباط برقرار نماید.

بهترین کتاب‌های مایکل لوسیر

کتاب قانون جذب: مهارت جذب آنچه می‌خواهید و دفع آنچه نمی‌خواهید (The Law of Attraction: The Science of Attracting More of What You Want and Less of What You Don’t): مایکل لوسیر در کتاب قانون جذب، به شیوه‌ای که برای همگان قابل درک باشد، این قانون را معرفی کرده است. مایکل لوسیر بر این باور است که قانونی مقتدر در پس زندگی انسان‌ها وجود دارد و همین حالا که این کلمات را می‌خوانید، در حال جذب افراد، مشاغل، ارتباطات، احساسات و موقعیت‌های جدید به سمت زندگی شماست. با مطالعه‌ی این کتاب می‌توانید از سازوکار قانون جذب آگاهی بیشتری پیدا کنید و آن را به نفع بهبود شرایط خود در هر زمینه‌ای به‌ کار ببرید.

کتاب قانون ارتباط: دانش خلق روابط عالی فردی و اجتماعی (The Law of Connection: The Science of Using NLP to Create Ideal and Professional Relationships): آیا افراد خاصی در زندگی ـ چه در خانه و چه در محل کار ـ شما هستند که نمی‌توانید با آن‌ها به‌خوبی ارتباط برقرار کنید؟ آیا منظور همدیگر را به‌درستی درک نمی‌کنید؟ مایکل لوسیر در کتاب قانون ارتباط تلاش کرده است تا با دوری از کلیشه‌های رایج، کلیدهای ارتباط موفق را به خواننده معرفی کند. او با استفاده از اصول ان ال پی، راهکارهایی را برای درک متقابل و بهبود کیفیت روابط ارائه می‌کند.

معرفی کتاب قانون ارتباط

کتاب قانون ارتباط، اثری سودمند و جذاب درباره‌ی راه‌های بهبود مهارت‌های ارتباطی‌ست. مایکل لوسیر که پیش از این با کتاب پرفروش قانون جذب نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته بود، در این اثر آموزنده نیز، بار دیگر خوانندگان خود را شگفت‌زده خواهد کرد.

درباره کتاب قانون ارتباط:

برای رشد و پیشرفت در زندگی شخصی، و همینطور، برای ترقی هر چه بیشتر در حیطه‌های حرفه‌ای و شغلی، نخستین و احتمالاً مهم‌ترین شرط، برخورداری از مهارت‌های ارتباطی‌ست. به زبان ساده، ما برای بهبود کیفیت تمام ابعاد زندگی‌ خود، ناگزیر از ارتقای کیفیت روابطمان با دیگران هستیم؛ و این «دیگران»، شامل دایر‌ه‌ی وسیعی از افراد می‌شود؛ از اعضای خانواده گرفته، تا ارباب رجوعی غریبه در محل کار.

بنابراین، لزوم برخورداری از مهارت‌های ارتباطی بر کسی پوشیده نیست؛ آنچه به درستی مشخص نیست، چگونگیِ کسب این دسته از مهارت‌هاست. کافی‌ست یک جستجوی ساده در فضای اینترنت بکنید، تا از دیدن انبوهی از مقالات و کتاب‌هایی که در باب این موضوع نوشته شده‌‌اند شگفت‌زده شوید! واقعیت این است که بیشتر این آثار، حرف زیادی برای گفتن ندارند، و به قولی، مطالعه‌ی آن‌های چیز چندانی به شما اضافه نمی‌کند.

اما در این میان چند اثر استثنایی نیز وجود دارد؛ منظور آن دسته آثاری‌اند که با نگاهی علمی نگاشته شده، و بدون لفاظی‌های کلیشه‌ای و با اتکا به راهکارهای عملی، خواننده را در مسیر یادگیری بنیادی‌ترین توانایی‌هایی ارتباطی راهنمایی می‌کنند. کتاب قانون ارتباط (Law of Connection: The Science of Using NLP to Create Ideal Personal and Professional Relationships)، یکی از همین دسته آثار است.

مایکل لوسیر (Michael Losier) در این اثر خواندنی، تمام زیروبم‌های بحث ارتباط را برای خوانندگان خود روی دایره ریخته است. او به شما توضیح می‌دهد که شرط شکل‌گیری ارتباطی اصولی و خالی از تنش با دیگری، برقراری تفاهم است، و شرط برقراری تفاهم، شناخت انواع گوناگون «سبک‌های ارتباطی». (تمام این سبک‌های ارتباطی، در کتاب با ذکر نام و ویژگی‌هایشان، به خوبی و به طور کامل بررسی شده‌اند.)

حُسن این کتاب، علاوه بر وسعت اطلاعات، این است که مملو از تمرینات و پرسشنامه‌هایی کاربردی‌ست که همپای آموزش مباحث نظری، عملکرد ارتباطی خواننده در زندگی روزمره را نیز تقویت می‌کنند. لوسیر در نگارش این اثر گام‌گام پیش رفته است. او توضیحات خود را از پایه‌‌ای‌ترین مباحث آغاز کرده، تا سرانجام به ارائه‌ی راه‌حل‌هایی برای دشوارترین معضلات ارتباطی رسیده است.

در این اثر می‌خوانید که اصولا چرا ارتباط برقرار کردن برای بسیاری از انسان‌ها دشوار و طاقت‌فرساست، و اینکه به طور کلی، ویژگی‌های یک ارتباط خوب و سازنده چیست.

چه بسا بسیاری از خوانندگان، ارتباطات خود با دیگران را بر مبنای اصولی بنیاد نهاده‌اند که تنها پس از خواندن این اثر می‌توانند پی به نادرست بودنش ببرند.

کتاب قانون ارتباط مناسب چه کسانی است؟

تمام خوانندگانی که مشتاق بهبود کیفیت ارتباطات شخصی و اجتماعی خود هستند، می‌توانند خواننده‌ی این کتاب باشند.

در بخشی از کتاب قانون ارتباط می‌خوانیم:

قانون ارتباط می‌گوید وقتی دو نفر باهم تفاهم دارند، رابطه‌ی بهتری برقرار می‌کنند. این جریان را به این دلیل قانون می‌نامیم که از قاعده‌ای ساده تبعیت می‌کند. این قانون ساده می‌گوید: هرچه تفاهم ما با دیگری بیشتر باشد، ارتباط غنی‌تری با او برقرار خواهیم کرد. هرچه تفاهم کمتری داشته باشیم، این ارتباط ضعیف‌تر خواهد شد، و با محو شدن تفاهم، ارتباط نیز قطع خواهد شد. سازگاری و ارتباط ناسب، نتیجه‌ی سبک‌های ارتباطی ماست. این کتاب کمک می‌کند که در مورد سبک ارتباطی خود، شناختی عالی کسب کنید، و نقاط ضعف و قوت هر سبک را بیابید.

از همه مهم‌تر اینکه کمک می‌کند روش‌های ارتباطی دیگران، نقاط ضعف و مثبت آن‌ها را نیز به خوبی درک کنید، و با مشاهده و تمرین به فردی تبدیل شوید که می‌تواند به شیوه‌ای موثر و انعطلف‌پذیر، با همه ارتباط برقرار کند.

فهرست مطالب کتاب

چرا این کتاب را نوشتم؟

این کتاب چگونه روابط شما را بهبود می‌بخشد

روش استفاده از این کتاب

چرا می‌گوییم «قانون» ارتباط؟

فصل اول: سه شرط لازم برای برقراری ارتباط مؤثر

شرط اول- تفاهم

شرط دوم- واسنجی و انطباق‌پذیری

شرط سوم- شناخت سبک‌های ارتباطی

فصل دوم: خودسنجی سبک ارتباطی براساس برنامه‌ریزی عصبی کلامی

پرسش‌نامه‌ی خودسنجی

شناخت روابط خود با دیگران

اکنون که امتیازات خود را می‌دانی؛ گام بعدی کدام است؟

فصل سوم: چهار سبک ارتباطی براساس برنامه‌ریزی

عصبی کلامی

چرا شناخت سبک ارتباطی خود و دیگران تا این حد اهمیت دارد؟

فرد دیداری

ضعف‌ها و قوت‌های سبک دیداری

فرد شنیداری

افراد دارای سبک رفتاری لمسی

فرد دیجیتالی

فصل چهارم: سازگار کردن گفتگوها

سازگار کردن روابط

آلن شنیداری با نامزدش به تفاهم نمی‌رسد

کِلیِ لمسی با همکارش ارتباط برقرار می‌کند

دان دیجیتالی در انجام تکالیف مدرسه به فرزندش کمک می‌کند

فصل پنجم: چهار روش آسان برای ایجاد ارتباط بهتر

چارچوب‌بندی مجدد، خوش‌بینی به آینده، القا کردن، فرضیه‌پردازی مثبت

چارچوب‌بندی مجدد

خوش‌بینی نسبت‌به آینده

القا کردن

فرضیه‌پردازی مثبت

فصل ششم: برقراری ارتباط در تمامی ابعاد زندگی

ایجاد روابط مثبت

همسران و نامزدها

والدین و کودکان

مربیان، مشاوران و مراجعان آن‌ها

معلمان و دانش‌آموزان آن‌ها

ویژگی‌های هر سبک ارتباطی را به خاطر بسپارید

سرپرستان و کارمندان

فروشندگان و مشتریان

صاحبان وب‌سایت و بازدیدکنندگان آن‌ها

فصل هفتم: ده تکنیک ویژه که مربیان و آموزگاران  می‌توانند جهت برقراری ارتباط و تسریع آموزش از آن‌ها بهره گیرند

راهکارها و آن‌چه انجام می‌دهند

درخواست پاسخ‌های کوتاه با صدای بلند

تاکید بر گرفتن پاسخ

بیان جمله‌ی «بعد از من تکرار کنید…»

درخواست از دانش‌آموزان برای پرکردن قسمت‌های خالی کاربرگ‌ها

بیان جمله‌ی «این نکته مهم است، آن‌را یادداشت کنید»

تغییر انرژی داخل کلاس

تبادل اطلاعات دانش‌آموز با دانش‌آموز کناری

تبادل اطلاعات و آموزه‌ها در گروه‌های کوچک

جمع‌بندی گروهی

درباره‌ی نویسنده

 

ادامه فهرست

کتاب های مرتبط

1- معرفی کتاب در یوتیوب

2- معرفی کتاب  در آپارات

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X